Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

FURFANG CSOMAG

 

Furfangos és kreatív csomagokat találhatsz itt, amelyek otthon is elkészíthetőek. A csomagok tartalmazzák a szükséges dekorációs elemeket és részletes útmutatókat, de a kreatívitásra mindenképp szükség lesz! A képen látható dísz csak egy ötlet, amely variálható a csomagban található plusz dekorációkkal, színekkel, hogy mindenki saját egyedi dekorációját alkothassa meg!


4termék 14

 

Horgolt virággal díszített tavaszi koszorú készül ebből a kreatív Csináld magad! csomagból. Tavasz első hirnökei közé tartozik a nárcisz, amely a képen láthatóan 2 féle méretben és többféle színkombinációban készült. A virág feje készülhet halvány sárga - citrom sárga, citrom sárga - narancs sárga vagy tetszés szerint más variációkban is.

A csomag tartalmazza a koszorúalapot valamint a 2 féle árnyalatban a krepp paírt valamint az organza és szatén szalagot. Részletes leírást készítettünk a virágok meghorgolásához letölthető pdf-es útmutatóval és videóval. 

A csomag nem tartalmazza a virágok elkészítéséhez a Guru fonalakat, mert szeretnénk, hogy mindenki saját elképzelése, kreativítása szerint válassza meg a színeket és készítse el saját egyedi koszorúját!

Raktáron: 2 db
1 390 Ft

 

Vidám, színpompás tavaszi - húsvéti ajtó kopogtató készíthető ebből a kreatív Furfang csomagból. Szeretnénk, hogy mindenki előhozza saját kreatívitását, így ez a kép csak egy útmutató, ötlet az elkészítéshez. A csomag a képen látható koszorú dekorációs elemein kívül még plusz dekorációs elemeket is tartalmaz, hogy otthon is egy kézműves workshoppon érezd magad! 

Részletes képes lépésről lépésre útmutató készült pdf-ben.

Ez egy igazi meglepetés és kreatív Furfang csomag!

 

Raktáron: 2 db
1 990 Ft

 

Vidám tavaszi, nyári dekoráció készíthető ebből a Furfang csomagból. Hogy hova kerül és milyen színből készül Te döntheted el! A csomag többféle színárnyalatban tartalmazza a szükséges hozzávalókat, így akár több koszorú alap is készíthető a maradék kellékekből. 

Ezt a koszorút gyerekek is elkészíthetik, mivel kétoldalú ragasztóval megoldható az összeállítása!

Használd kreatívításodat és alkoss kedvedre!

Megköszönjük és örülünk, ha megosztod velünk elkészült dekorációdat!

 

Raktáron: 2 db
1 190 Ft

 

Gyerek által is elkészíthető ez a színes húsvéti dekoráció. Hogy hova kerül és milyen színből készül Te döntheted el! A csomag többféle színárnyalatban tartalmazza a szükséges hozzávalókat, így akár több koszorú alap is készíthető a maradék kellékekből. 

Ezt a koszorút gyerekek is elkészíthetik, mivel kétoldalú ragasztóval megoldható az összeállítása!

Használd kreatívításodat és alkoss kedvedre!

Megköszönjük és örülünk, ha megosztod velünk elkészült dekorációdat!

 

Raktáron: 2 db
1 190 Ft
4termék 14