Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Húsvéti ajtó kopogtató - online minta
Húsvéti ajtó kopogtató - online minta
590 Ft

Húsvéti ajtó kopogtató - online minta

Igaz milyen bájos ez a nyuszi? Mindenki örömére fogja az ajtót díszíteni, mivel vidám színeivel várja a tavaszt és a húsvétot.  

A minta ingyenes oldalról származik és a magyar nyelvű minta leírás pdf formátumban letölthető a vásárlást követően, ha a rendelés állapota kifizetettnek minősül. Erről értesítést küldünk.

A kopogtató horgolásához pamut, akril vagy anti-pilling akril ajánlott. Ilyen a YarnArt Ideal, YarnArt Jeans CrazyEtrofil, vagy Everyday fonalak. A fonal vastagságától függően szükséges megválasztani a horgolótű méretét. A hungarocell karika lehet egész vagy félkör alakú.

 

Raktáron :  39 db
590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 6 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Nyuszikopogtato
Kiegészítő termékek