Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Ananász Panda - Horgoló Klub 2020. 01. 18.

Ananász Panda - Horgoló Klub 2020. 01. 18.
Ananász Panda - Horgoló Klub 2020. 01. 18.
Ananász Panda - Horgoló Klub 2020. 01. 18.

Ezt a csodás Panda lányt készítjük el, akinek ananász mintájú ruhája van. Az elkészült eredmény szemet gyönyörködtető lesz és büszkék lehetünk munkánkra, mert nem 1-2 óra alatt fog elkészülni!:)

A minta angol nyelvű ingyenes oldalról származik és a magyar fordítású minta leírást fázisképekkel a helyszínen biztosítjuk ingyenesen résztvevőinknek!

A Panda lánynak és ruhájához Guru 100 % pamutfonal szükséges. Alapból fehér, fekete, világos sárga, napsárga és zöld színű fonal kell hozzá. De ha szeretnéd, akkor a ruháját más színből is készítheted, ami lehet szintén egyszínű vagy akár színátmenetes fonal is. A horgoláshoz 2,5 - 3  mm-es horgolótűt ajánlunk, attól függően, hogy ki milyen szorosan - lazán horgol. 

A Klub 9:00 - 12:00 óra között várja az érdeklődőket.

Fonalakat, horgolótűt mindenki saját magának biztosítja, mivel ezeket haza is viheti és otthon folytathatja a munkát vagy újakat készíthet.  

A Klubban is vásárolható lesz a projektekhez való fonal, eszköz.

A részvételi díj alkalmanként 1.500,- Ft, az időpontokat mindig közzétesszük webáruházunkban.

 

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES! E-mail: info@furfangoskezek.hu

Helyszín: Szent István Művelődési Ház, Székesfehérvár

Raktáron :  6 db
1 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20200118