Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

ONLINE MINTÁK


Saját tervezésű projektek valamint a Klubban elkészített minták, figurák ingyenes és fizetős leírásai.

Mintáknál leírásánál megtalálható a szükséges hozzávaló valamint letölthető formában (pdf, videó) a részletes útmutató.


4termék 14

Első online élő Klub napunkon ismerkedtünk meg a rece horgolással és egy fenyőfa formájú dekorációt készíettünk.  

Egy kis Guru fonal és 2,5 mm-es horgolótű szükséges hozzá. 

Megismerkedünk a dekorációs elemek keményítésével is, hogy formájuk stabil maradjon.

A fenyőfa egy saját tervezésű minta, amelynek nem csak képes rajza készült, hanem részletes sorrol - sorra leírása is, így biztosan követhető a minta valamint egy videós segítség.

A minta megrendelésével és a díj kifizetésével (kivétel, ha akciós ár szerepel és az éppen 0,- Ft) letölthetővé válik a minta leírása a Webáruházas fiókból. Ennek módjáról itt olvashatsz részletesen: 

Szívügyünk a pici babák, beteg gyermekek támogatása, vidámság és öröm becsepészése a kórházi ápolás idejére. Ehhez kérjük támogatásodat 2020. december 6 - 13. között egy - egy gombolyag Guru, Guru Color vagy Guru Smart fonal vásárlásával!

A fonal vásárlása során kérheted a Kórházba történő közvetlen szállítást, amely teljesen díjmentes Neked, de a gyerkeknek hatalmas örömet fog szerezni a belőle készült polip vagy más állatka, dekoráció!Raktáron: 50 db
590 Ft


A Házi állatok minta leírásában 6 háziállat elkészítési útmutatója található meg. Ezek az állatok a liba, kacsa, tyúk, kakas, bárány és malac.  Részletes mintaleírás pdf-ben letölthető és nyomtatható.

Ezekkel a figurákkal a gyerekek játszhatnak, alhatnak, de tanulhatnak is. 

 

Raktáron: 40 db
2 500 Ft


Horgolt hóember minta részletes leírási útmutatóval, pdf-ben letölthető formában.

 

Raktáron: 38 db
890 Ft

Horgolt szívekkel vidámmá és barátságossá varázsolhatjuk otthonunkat kisebb fűzérekkel, függő díszekkel. De ne csak a lakásunkat díszítsük, hanem táskánkat is vagy az autónk visszapillantó tükrére is tehetjük. Rengeteg variáció, ötlet születhet, tarts velünk és mutasd meg, hogy mit alkottál! 

A minták angol nyelvű ingyenes oldalakról származnak és a magyar nyelvű minta leírások letölthetőek kiegyenlítés után.

A minta letöltésére 3 nap áll rendelkezésre az e-mailes tájékoztató után és 2 alkalommal lehet letölteni.

A szívek horgolásához Guru 100 % pamutfonal ajánlott, de más pamut fonal is megfelelő, így változhat mérete. Egyszínű vagy színátmentes, az tetszés dolga, bármilyen variáció elkészíthető. A horgoláshoz 2,5 - 3  mm-es horgolótűt ajánlunk, attól függően, hogy ki milyen szorosan - lazán horgol. 

 

Raktáron: 50 db
390 Ft
4termék 14