Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

ONLINE MINTÁK


Saját tervezésű projektek valamint a Klubban elkészített minták, figurák ingyenes és fizetős leírásai.

Mintáknál leírásánál megtalálható a szükséges hozzávaló valamint letölthető formában (pdf, videó) a részletes útmutató.


4termék14

Első online élő Klub napunkon ismerkedtünk meg a rece horgolással és egy fenyőfa formájú dekorációt készíettünk.  

Egy kis Guru fonal és 2,5 mm-es horgolótű szükséges hozzá. 

Megismerkedünk a dekorációs elemek keményítésével is, hogy formájuk stabil maradjon.

A fenyőfa egy saját tervezésű minta, amelynek nem csak képes rajza készült, hanem részletes sorrol - sorra leírása is, így biztosan követhető a minta valamint egy videós segítség.

A minta megrendelésével és a díj kifizetésével (kivétel, ha akciós ár szerepel és az éppen 0,- Ft) letölthetővé válik a minta leírása a Webáruházas fiókból. Ennek módjáról itt olvashatsz részletesen: 

Szívügyünk a pici babák, beteg gyermekek támogatása, vidámság és öröm becsepészése a kórházi ápolás idejére. Ehhez kérjük támogatásodat 2020. december 6 - 13. között egy - egy gombolyag Guru, Guru Color vagy Guru Smart fonal vásárlásával!

A fonal vásárlása során kérheted a Kórházba történő közvetlen szállítást, amely teljesen díjmentes Neked, de a gyerkeknek hatalmas örömet fog szerezni a belőle készült polip vagy más állatka, dekoráció!Raktáron: 50 db
590 Ft


A Házi állatok minta leírásában 6 háziállat elkészítési útmutatója található meg. Ezek az állatok a liba, kacsa, tyúk, kakas, bárány és malac.  Részletes mintaleírás pdf-ben letölthető és nyomtatható.

Ezekkel a figurákkal a gyerekek játszhatnak, alhatnak, de tanulhatnak is. 

 

Raktáron: 40 db
2 500 Ft


Horgolt hóember minta részletes leírási útmutatóval, pdf-ben letölthető formában.

 

Raktáron: 38 db
890 Ft

Igaz milyen bájos ez a nyuszi? Mindenki örömére fogja az ajtót díszíteni, mivel vidám színeivel várja a tavaszt és a húsvétot.  

A minta ingyenes oldalról származik és a magyar nyelvű minta leírás pdf formátumban letölthető a vásárlást követően, ha a rendelés állapota kifizetettnek minősül. Erről értesítést küldünk.

A kopogtató horgolásához pamut, akril vagy anti-pilling akril ajánlott. Ilyen a YarnArt Ideal, YarnArt Jeans CrazyEtrofil, vagy Everyday fonalak. A fonal vastagságától függően szükséges megválasztani a horgolótű méretét. A hungarocell karika lehet egész vagy félkör alakú.

 

Raktáron: 39 db
590 Ft
4termék14