Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Barni, a medvebocs - Horgoló Klub 2020. 10. 29.

Barni, a medvebocs - Horgoló Klub 2020. 10. 29.
Barni, a medvebocs - Horgoló Klub 2020. 10. 29.

Barni maci csatlakozik Mamájához, aki imádja a mézes sütiket. Testvéreivel és az erdő többi  állatával jókat játszanak, hancúroznak a tisztáson és a fák között.

Készítsük el most Barnit, így majdnem teljes lesz a család. Papa maci elment mézet keresgélni.:) Az ingyenes minta itt elérhető, de magyarul a helyszínen biztosítjuk.

A figurák elkészítéséhez plüs fonal szükséges, amelynek megfelel a Himalaya Dolpin Baby fonal.  A horgoláshoz 4 - 5  mm-es horgolótűt ajánlunk, attól függően, hogy ki milyen szorosan - lazán horgol. 

A Klub 14:00 - 16:30 óra között várja az érdeklődőket.

Fonalakat, horgolótűt mindenki saját magának biztosítja, mivel ezeket haza is viheti és otthon folytathatja a munkát vagy újakat készíthet.  Otthonról is lehet hozni a régi készletekből és megnézzük mi alkotható belőle.

A Klubban is vásárolható lesz a projektekhez való fonal, eszköz.

A részvételi díj  1.300,- Ft, az időpontokat mindig közzétesszük webáruházunkban.

 

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES! E-mail: info@furfangoskezek.hu

Helyszín: Szent István Művelődési Ház, Székesfehérvár

Raktáron :  7 db
1 300 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20201029