Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Boo, a szellem - horgolás 2022. 10. 01.

Horgoljunk együtt, készüljünk vicces figurával Halloweenre!

Ezt a vidám figurát horgoljuk meg közösen egy jó társaságban. Lehet lakás dekoráció, munkában vagy iskolában, mindenhol vidámságot sugároz és jókedvre derít!

A mitáját ingyenesen itt lehet elérni, a foglalkozáson nyomtatva is megkapod:  Boo szellem

Segítünk az angol nyelvű minta értelmezésében, hogy később otthon is bátran válassz magadnak angol mintákat.

 

A figurához Guru, Catania fonalat ajánlunk, ha babának készül. Nagyobbaknak a YarnArt, Himagurumi és Etrofil fonalakból is készülhet.

 

Kezdő horgolókat is szeretettel várunk! Megmutatjuk az alapokat és egy kis gyakorlás után indulhat is a horgolás!:)


A részvétel feltétele:

  • Személyes részvétel: előzetes bejelentkezés e-mailben, telefonon
  • Online: 2022. szeptember 30-án 18 óráig megrendelni és kifizetni a webáruházban ezt az alkalmat. Ezután tudlak felvenni a Facebook csoportba, hogy az élő találkozón is részt tudj venni. Ha nincs otthon hozzá alapanyagod, akkor a webáruházban ezt is meg lehet rendelni, de kérlek vedd figyelembe hozzá a postázási időt is. Az élő segítség csak a foglalkozás napján vehető igénybe. A minta leírását minden esetben megküldjük.

A Klub 9:00 - 12:00 óra között várja az érdeklődőket.

Raktáron :  7 db
2 400 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20221001
Kiegészítő termékek