Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Fenyőfa recehorgolással ONLINE
Fenyőfa recehorgolással ONLINE
590 Ft

Fenyőfa recehorgolással ONLINE

Első online élő Klub napunkon ismerkedtünk meg a rece horgolással és egy fenyőfa formájú dekorációt készíettünk.  

Egy kis Guru fonal és 2,5 mm-es horgolótű szükséges hozzá. 

Megismerkedünk a dekorációs elemek keményítésével is, hogy formájuk stabil maradjon.

A fenyőfa egy saját tervezésű minta, amelynek nem csak képes rajza készült, hanem részletes sorrol - sorra leírása is, így biztosan követhető a minta valamint egy videós segítség.

A minta megrendelésével és a díj kifizetésével (kivétel, ha akciós ár szerepel és az éppen 0,- Ft) letölthetővé válik a minta leírása a Webáruházas fiókból. Ennek módjáról itt olvashatsz részletesen: 

Szívügyünk a pici babák, beteg gyermekek támogatása, vidámság és öröm becsepészése a kórházi ápolás idejére. Ehhez kérjük támogatásodat 2020. december 6 - 13. között egy - egy gombolyag Guru, Guru Color vagy Guru Smart fonal vásárlásával!

A fonal vásárlása során kérheted a Kórházba történő közvetlen szállítást, amely teljesen díjmentes Neked, de a gyerkeknek hatalmas örömet fog szerezni a belőle készült polip vagy más állatka, dekoráció!Raktáron :  50 db
590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 6 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Babakari20201