Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Furfangos Kezek Horgoló Klub 2019.01.19

Mai találkozónkon felakasztható tartókat, tárolókat készítünk kötéssel és horgolással. Ezek a tárolók alkalmasak lehetnek játékok, ceruzák tárolására lakásban vagy akár irodában is vagy a konyhában élő füszernövényeket is tehetünk bele. A mintákat a helyszínen biztosítjuk mindenki számára.

Az elkészítéshez a Guru 100 % pamutfonalat ajánljuk bármilyen színben. A horgoláshoz 3 - 4  mm-es horgolótűt, a kötéshez 6-os körkötőtűt ajánlunk, attól függően, hogy ki milyen szorosan - lazán horgol. További szükséges eszköz: tompa hegyű hímzőtű. 

A Klub 9:00 - 12:00 óra között várja az érdeklődőket.

Fonalakat, horgolótűt mindenki saját magának biztosítja, mivel ezeket haza is viheti és otthon folytathatja a munkát vagy újakat készíthet.  

A Klubban is vásárolható lesz a projektekhez való fonal, eszköz.

A részvételi díj alkalmanként 1.500,- Ft, az időpontokat mindig közzétesszük webáruházunkban.

 

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES! E-mail: info@furfangoskezek.hu

Helyszín: Szent István Művelődési Ház, Székesfehérvár

Raktáron :  5 db
1 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo190119