Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Furfangos Kezek Horgoló Klub 2019.04.27

Furfangos Kezek Horgoló Klub 2019.04.27
Furfangos Kezek Horgoló Klub 2019.04.27
Furfangos Kezek Horgoló Klub 2019.04.27

Tavasz első gyümölcsei közé tartozik a szép piros eper. A Praktika magazin Amigurumi legújabb kiadásában gyönyörű szép eper leírása is megtalálható. Ezt az epret készítjük el a mai napon, amellyel szintén készíthető lakás dekoráció, de akár a táskára is tehetjük vagy kulcstartó is lehet belőle.:)

Az eper elkészítéséhez szintén a GURU 100 % pamutfonalat ajánljuk 3-as horgolótűvel. A képen látható eper saját készítés.:)

A Klub 9:00 - 12:00 óra között várja az érdeklődőket.


Fonalakat, horgolótűt mindenki saját magának biztosítja, mivel ezeket haza is viheti és otthon folytathatja a munkát vagy újakat készíthet.  

A Klubban is vásárolható lesz a projektekhez való fonal, eszköz.

A részvételi díj alkalmanként 1.500,- Ft, az időpontokat mindig közzétesszük webáruházunkban.

 

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES! E-mail: info@furfangoskezek.hu

Helyszín: Szent István Művelődési Ház, Székesfehérvár

Raktáron :  5 db
1 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo190427