Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Furfangos Kezek Horgoló Klub 2019.10.19.

Furfangos Kezek Horgoló Klub 2019.10.19.
Furfangos Kezek Horgoló Klub 2019.10.19.
Furfangos Kezek Horgoló Klub 2019.10.19.
Furfangos Kezek Horgoló Klub 2019.10.19.

Most egy nagyon aranyos és kicsi rénszarvast fogunk horgolni.:) Azért gondoltam arra, hogy már most készítünk egy téli figurát, hogy a táskákra vagy kulcstartókra rákerülhessenek időben. Dekorációként lakásban, óvodákban, iskolákban vagy akár munkahelyeken is jól mutat:)

Készítünk hozzá fenyőfát is, így egy havas tájban jól mutatnak együtt (műhóval).

Az elkészítéshez 100 % pamut tartalmú fonalat ajánlunk és 3 mm-es horgolótűt. Guru fonal is megfelelő, barna, nyers, világos barna, piros és rószaszín színekben. A sál helyett rakhatunk masnin csengettyűt vagy gyöngyöt a nyakába. A fenyőhöz zöld és barna Guru fonalra lesz szükség.

A mintákat ingyenesen itt találtuk: Rénszarvas, fenyőfa

Helyszínen biztosítjuk a minta magyar leírását.

A Klub 9:00 - 12:00 óra között várja az érdeklődőket.

Fonalakat, horgoltótűt mindenki saját magának biztosítja, mivel ezeket haza is viheti és otthon folytathatja a munkát vagy újakat készíthet.  

A Klubban is vásárolható lesz a projektekhez való fonal, eszköz.

A részvételi díj alkalmanként 1.500,- Ft, az időpontokat mindig közzétesszük webáruházunkban.

 

E-mail: info@furfangoskezek.hu

Helyszín: Szent István Művelődési Ház, Székesfehérvár

Raktáron :  7 db
1 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo191019