Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Irattartó - Horgoló Klub 2020. 01. 11.

Irattartó - Horgoló Klub 2020. 01. 11.
Irattartó - Horgoló Klub 2020. 01. 11.

2020. év első Klub találkozóján egy irrattartót fogunk horgolni. Kezdő horgolók részére is aljánljuk, mivel rövidpálcákkal készül. Saját terv alapján, a leírást a helyszínen biztosítjuk.

Az elkészítéshez a Guru 100 % pamutfonal szükséges. A színét mindenki saját maga dönthet el, mivel lehet egyszínű, csíkos vagy akár színátmenetes fonalból is horgolhatjuk. A horgoláshoz 2,5 - 3  mm-es horgolótűt ajánlunk, attól függően, hogy ki milyen szorosan - lazán horgol. 

A Klub 9:00 - 12:00 óra között várja az érdeklődőket.

Fonalakat, horgolótűt mindenki saját magának biztosítja, mivel ezeket haza is viheti és otthon folytathatja a munkát vagy újakat készíthet.  

A Klubban is vásárolható lesz a projektekhez való fonal, eszköz.

A részvételi díj alkalmanként 1.500,- Ft, az időpontokat mindig közzétesszük webáruházunkban.

 

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES! E-mail: info@furfangoskezek.hu

Helyszín: Szent István Művelődési Ház, Székesfehérvár

Nincs raktáron
1 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20200111