Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Furfangos Kezek Horgoló Klub - C2C tanfolyam 2019.01.26

A mai napon elindul a 3 alkalmas tanfolyamunk, amelyen a C2C technikával ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A tanfolyamon való sikeres részvételhez szükséges a horgolási alapok ismerete.

Első alkalommal megismerkedünk a munkák, minták tervezésével, a C2C technika alapjaival és egy próba horgolást készítünk. Ehhez egy közepes vastagságú fonalat és többféle méretű horgolótűt ajánlunk hozni, hogy a gyakorlás során ki lehessen tapasztalni, melyik horgolótűvel milyen hatást lehet elérni.

A tanfolyam következő 2 alkalma 2019. február 9-én és 23-án lesz 9:00 - 12:00 óra között.

Ezeken a foglalkozásokon megismerkedünk a színváltás technikájával és készítünk egy használati portékát, amely lehet telefontartó vagy könyvborító.

                                             

A tanfolyam 9:00 - 12:00 óra között várja az érdeklődőket.

Fonalakat, horgolótűt mindenki saját magának biztosítja, mivel ezeket haza is viheti és otthon folytathatja a munkát vagy újakat készíthet.  

A tanfolyam ideje alatt is vásárolható lesz a projektekhez való fonal, eszköz.

A tanfolyam részvételi díja a 3 alkalomra 7.000,- Ft, az időpontokat mindig közzétesszük webáruházunkban.

 

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES! E-mail: info@furfangoskezek.hu

Raktáron :  7 db
7 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 000 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo190126