Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Furfangos Kezek Kötő Klub 2018.12.01

Furfangos Kezek Kötő Klub 2018.12.01
Furfangos Kezek Kötő Klub 2018.12.01

A képen látható raglán vonalú női pulóver elkészítését nézzük meg és kezdjük el. Ha ez nem nyerte el tetszésedet, akkor hozd magaddal újságodat, mintádat, fonaladat és kötőtűd és készítsd el választott pulóveredet.

A Klub 9:00 - 12:00 óra között várja az érdeklődőket.

Fonalakat, horgolótűt mindenki saját magának biztosítja, mivel ezeket haza is viheti és otthon folytathatja a munkát vagy újakat készíthet.  

A Klubban is vásárolható lesz a projektekhez való fonal, eszköz. A teljes pulóverhez nem lesz a helyszínen elegendő mennyiségű fonal, de a kezdéshez biztos találsz Neked tetszőt és a többit megrendelheted hozzá.


A részvételi díj alkalmanként 1.500,- Ft, az időpontokat mindig közzétesszük webáruházunkban.

Raktáron :  7 db
1 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo1201