Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Furfangos Kezek Kötő Klub 2019.03.30

Egy vidám, női válltáskát kötünk egy kiegészítő kis cipzáras táskával. Külön-külön is elkészíthetjük őket más színekből vagy egy szett is lehet belőle. A táskákhoz 100 % pamut fonalat és 3,5-4 mm-es körkötőtűt ajánlunk.

DROPS design ingyenes mintáját választottuk, amelyet kezdők is el tudnak készíteni. A helyszínen segítséget kapsz az elkészítéshez és a mintát is biztosítjuk a projekthez.

A Klub 9:00 - 12:00 óra között várja az érdeklődőket.


Fonalakat, kötőtűt mindenki saját magának biztosítja, mivel ezeket haza is viheti és otthon folytathatja a munkát vagy újakat készíthet.  

A Klubban is vásárolható lesz a projektekhez való fonal, eszköz.

A részvételi díj alkalmanként 1.500,- Ft, az időpontokat mindig közzétesszük webáruházunkban.

 

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES! E-mail: info@furfangoskezek.hu

Helyszín: Szent István Művelődési Ház, Székesfehérvár

Raktáron :  4 db
1 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubkoto190330