Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Furfangos Kezek Kötő Klub 2019.09.21.

Lassan itt az ősz és a hűvősebb napok. Ezért egy kezdők számára is elkészíthető sapkával készültünk a mai napra. A sapka mintáját a bordázott minta valamint a színes csíkok váltakozása teszi izgalmasabbá.

A mintát az ingyenes Drops minták között találtam.

 

A sapkához a Himalaya Everyday fonalat ajánlom, amely mosógépben is mosható. A sapkához kb. 20 dkg fonalra van szükség, többféle színben készülhet az fantáziánk alapján.

Más hasonló vastagságú fonal is megfelel, amelyet 3 -4  mm-es kötötővel lehet kötni.

A Klub 9:00 - 12:00 óra között várja az érdeklődőket.

Fonalakat, horgolótűt mindenki saját magának biztosítja, mivel ezeket haza is viheti és otthon folytathatja a munkát vagy újakat készíthet.  

A Klubban is vásárolható lesz a projektekhez való fonal, eszköz.

A részvételi díj alkalmanként 1.500,- Ft, az időpontokat mindig közzétesszük webáruházunkban.

 

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES! E-mail: info@furfangoskezek.hu

Helyszín: Szent István Művelődési Ház, Székesfehérvár

Raktáron :  7 db
1 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubkoto190921