Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Hédi, a sünlány - Horgoló Klub 2020. 10. 15.

Hédi, a sünlány - Horgoló Klub 2020. 10. 15.
Hédi, a sünlány - Horgoló Klub 2020. 10. 15.
Hédi, a sünlány - Horgoló Klub 2020. 10. 15.

Hédi nagyon szeret az erdőben sündörögni és gyűjteni az elemózsiáját télire. Mit szeret vajon? Almát, bogyókat, bogarakat, gilisztákat? Hol alszik téli álmot? Süninknek készíthetünk téli fészket is, bár ő nem fog téli álmot aludni, mint élő rokonai.

Az ingyenes angol minta itt megtekinthető, de a helyszínen ingyenesen biztosítjuk a magyar nyelvű leírást.

A süni elkészítéséhez 100 % mercerizált pamut fonal szükséges, amelynek megfelel a Guru pamutfonal. Elképzelés szerinti színekben. A horgoláshoz 2- 2,5 - 3  mm-es horgolótűt ajánlunk, attól függően, hogy ki milyen szorosan - lazán horgol. 

A Klub 14:00 - 16:30 óra között várja az érdeklődőket.

Fonalakat, horgolótűt mindenki saját magának biztosítja, mivel ezeket haza is viheti és otthon folytathatja a munkát vagy újakat készíthet.  

A Klubban is vásárolható lesz a projektekhez való fonal, eszköz.

A részvételi díj  1.300,- Ft, az időpontokat mindig közzétesszük webáruházunkban.

 

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES! E-mail: info@furfangoskezek.hu

Helyszín: Szent István Művelődési Ház, Székesfehérvár

Raktáron :  4 db
1 300 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20201015