Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Hóember több variációban - Horgoló Klub 2020. 11. 05.

Legújabb projektünk egy vidám hóember, aki már várja a friss hó hullását. Finom, puha játszótárs lehet a karácsonyi várakozás időszakában.

A figura egyik változatának elkészítéséhez plüs fonalat ajánlunk, amelynek megfelel a Himalaya Dolpin Baby fonal.  A horgoláshoz 4 - 5  mm-es horgolótűt ajánlunk, attól függően, hogy ki milyen szorosan - lazán horgol. 

A másik változatban elkészíthető vékonyabb vagy más típusú fonalból is, így akár tiszta pamutból is. Ehhez a Guru fonalat ajánljuk vagy másik lehetőségként a Himalaya Snow fonal.

Az eredeti minta itt található. A magyar nyelvű változatot ingyenesen biztosítjuk résztvevőinknek.

A Klub 14:00 - 16:30 óra között várja az érdeklődőket.

Fonalakat, horgolótűt mindenki saját magának biztosítja, mivel ezeket haza is viheti és otthon folytathatja a munkát vagy újakat készíthet.  Otthonról is lehet hozni a régi készletekből és megnézzük mi alkotható belőle.

A Klubban is vásárolható lesz a projektekhez való fonal, eszköz.

A részvételi díj  1.300,- Ft, az időpontokat mindig közzétesszük webáruházunkban.

 

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES! E-mail: info@furfangoskezek.hu

Helyszín: Szent István Művelődési Ház, Székesfehérvár

Raktáron :  4 db
1 300 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20201105