Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Karkötők makraméval

Makramézás? Hogyan? Mit?

Makramézással sok minden készíthető. Régebben inkább a falvédők voltak a menők, de most már karkötőket, más lakás dekorációkat, de akár ruhákat is készíthetsz ezzel a technikával.

Mi most karkötőket készítünk megismerve az alap csomókat. A választott színek mind különböző hatást fognak kelteni, így rengeteg féle karkötő készíthető, akár minden ruhához 1-1 darab is:)

Kicsiket és nagyokat egyaránt szeretettel várunk!

Helyszín: Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház

Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 1. (Kati néni szombránál)

További információ: Botosné Kárász Brigitta

30/907-90-90, info@furfangoskezek.hu

A Klub 9:00 - 12:00 óra között várja az érdeklődőket.

Raktáron :  5 db
2 500 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20230617
Kiegészítő termékek