Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Makramé Virágtartó - Furfang Klub 2020. 07. 23. 9 óra

Hangulatos dekoráció akár lakásban, akár a kinti teraszon ez a makramé technikával készített virágtartó. A cserép és a virág méretéhez igazítható, így egyedi tartókat készíthetünk.

A magyar nyelvű mintát résztvevőinknek a helyszínen biztosítjuk. Eredeti minta itt.

A virágtartó elkészítéséhez makramé vagy 100 %  pamut fonal szükséges, amelynek megfelel a Guru pamutfonal. Színét saját elképzelésünk szerint választhatjuk. 

A Klub 9:00 - 12:00 óra között várja az érdeklődőket.

Fonalat, függesztő karikát mindenki saját magának biztosítja, mivel ezeket haza is viheti és otthon folytathatja a munkát vagy újakat készíthet.  

A Klubban is vásárolható lesz a projektekhez való fonal, eszköz.

A részvételi díj  1.500,- Ft, az időpontokat mindig közzétesszük webáruházunkban.

 

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES! E-mail: info@furfangoskezek.hu

Helyszín: Szent István Művelődési Ház, Székesfehérvár

Raktáron :  7 db
1 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo202007123