Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Nyuszi baba 2022. 05. 12.

Mai napon Natabel Nyuszi baba mintája alapján horgoljuk meg figuránkat. Natabel magyar amigurumi figura tervező, sok szépséges figurával, szundi pajtival. Sok ingyenes és fizetős minta található nála és folyamatosan tervezi az új figurákat!

Natabel oldala itt található: Natabel Facebook oldala

A nyuszi baba mintát itt kérheted Tőle ingyenesen: nyuszi baba minta

A mintát bármikor kérheted Tőle, foglalkozásunkon a horgolásban segítünk, a minta értelmezésében, fonal választásban.

Kezdő horgolókat is szeretettel várunk! Megmutatjuk az alapokat és egy kis gyakorlás után indulhat is a horgolás!:)

 

A részvétel feltétele:

  • Személyes részvétel: előzetes bejelentkezés e-mailben, telefonon
  • Online: 2022. május 11-én 18 óráig megrendelni és kifizetni a webáruházban ezt az alkalmat. Ezután tudlak felvenni a Facebook csoportba, hogy az élő találkozón is részt tudj venni. Ha nincs otthon hozzá alapanyagod, akkor a webáruházban ezt is meg lehet rendelni, de kérlek vedd figyelembe hozzá a postázási időt is. Az élő segítség csak a foglalkozás napján vehető igénybe. A minta leírását minden esetben megküldjük.

A Klub 9:00 - 11:00 óra között várja az érdeklődőket.

Raktáron :  1 db
1 500 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20220512
Kiegészítő termékek