Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Polcon ülő nyuszi 2022. 03. 17.

Natabel magyar amigurumi tervező ingyenes nyuszi mintáját horgoljuk meg, amely a Polcon ülő nyuszi nevet kapta eredeti fényképéről. 

Egy aranyos nyuszi, amelynek mintáját bárki elérheti, letöltheti Natabel oldaláról itt: Polcon ülő nyuszi

A közös horgolás keretében segítünk a minta értelmezésében és a nyuszi meghorgolásában. 

Szükséges fonal: 100 % pamut vagy pamut - akril keverék, 2 vaqy 2,5 mm horgolótű

Ilyen a Guru, Catania, Etrofil, Himagurumi

Kezdő horgolókat is szeretettel várunk! Megmutatjuk az alapokat és egy kis gyakorlás után el tudják készteni ezt a párnát is!

 

A részvétel feltétele:

  • Személyes részvétel: előzetes bejelentkezés e-mailben, telefonon
  • Online: 2022. március 16-én 18 óráig megrendelni és kifizetni a webáruházban ezt az alkalmat. Ezután tudlak felvenni a Facebook csoportba, hogy az élő találkozón is részt tudj venni. Ha nincs otthon hozzá alapanyagod, akkor a webáruházban ezt is meg lehet rendelni, de kérlek vedd figyelembe hozzá a postázási időt is. Az élő segítség csak a foglalkozás napján vehető igénybe. A minta leírását minden esetben megküldjük.

A Klub 9:00 - 11:00 óra között várja az érdeklődőket.

Raktáron :  2 db
1 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20220317
Kiegészítő termékek