Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Tarka cica horgolása

Mama cica és kicsinye milyen szuper páros, igaz? A cicákat bármilyen színösszeállításban meghorgolhatod, ha velünk tartasz.:)

Alapanyagként Catania vagy Guru 100 % pamut fonalat illetve a 125 m/ 50 g vastagságú fonalat ajánlom 2,5 mmm-es horgolótűvel.

A minta egy ingyenes angol nyelvű leírás, amelyet itt megtalálhatsz: Mama cica és kicsinye

A foglalkozáson közösen lefordítjuk a minta leírását magyarra, így a későbbiekben már nem fog gondot okozni az egyszerűbb angol nyelvű minták értelmezése. (angol nyelvtudás nélkül is tudsz majd horgolni angol nyelvű mintából!) 

Közösen elkezdjük a cicák horoglását, amelyet otthon majd tudsz folytatni.

Az alapanyagot a résztvevőknek kell magukkal hozniuk, de a helyszínen is vásárolható fonal, horgolótű.

Kezdő horgoló vagy? Horgoltál már, de elfelejtetted hogyan is kell? Gyere el klubbunkba, szeretettel várunk! Megmutatjuk az alapokat, a különböző pálcákat és egy kis gyakorlás után indulhat is a horgolás!:)

Helyszín: Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház

Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 1. (Kati néni szombránál)

További információ: Botosné Kárász Brigitta

30/907-90-90, info@furfangoskezek.hu

A Klub 2024. április 11-én 9:00 - 11:00 óra között várja az érdeklődőket.

Raktáron :  6 db
2 500 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20240411
Kiegészítő termékek