Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Tavaszi madár horgolása

Tavaszi madár horgolása
Tavaszi madár horgolása

Tavaszi, vidám madárkákat horgolunk a mai napon, amelyek külön - külön, de egy nagyobb dekoráció részeként is kíválóan mutatnak. 

A madarak mintáját, részletes leírását megtalálod a Diana Horgolási ötletek - Amigurumi 89. számában, amelyek az újságárusoknál vagy neten vásárolható meg.

A madarak meghorgolásához maradék 100 % pamut fonalat ajánlunk 125 m / 50 g vastagságban. Ilyen a Catania, Guru fonal, de haladók más fonallal is készíthetik. A helyszínen fonal és horgolótű vásárlására is lehetőség lesz.

A képek között megtalálod az újság fedőlapjának fotóját is.

A foglalkozáson a minta értelmezését tanulhatod meg illetve elkezdjük a madarak meghorgolását.

Kezdő horgoló vagy? Horgoltál már, de elfelejtetted hogyan is kell? Gyere el klubbunkba, szeretettel várunk! Megmutatjuk az alapokat, a különböző pálcákat és egy kis gyakorlás után indulhat is a horgolás!:)

Helyszín: Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház

Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 1. (Kati néni szombránál)

További információ: Botosné Kárász Brigitta

30/907-90-90, info@furfangoskezek.hu

A Klub 2024. április 4-én 9:00 - 11:00 óra között várja az érdeklődőket.

Raktáron :  6 db
2 500 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20240404
Kiegészítő termékek