Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Tavaszi virág girland horgolása

Tavaszi virág girland horgolása
Tavaszi virág girland horgolása

Tavaszi, vidám virágokat horgolunk, amelyek külön - külön, de egy nagyobb dekoráció részeként is kíválóan mutatnak. 

 Ilyen lehet a képen látható girland valamint a virágokból készíthető könyvjelző, ajándékra csomagolás dísz, táska - kulcstartó dísz és sok minden más. 

Virágok részletes horgolási útmutatóját a helyszínen biztosítjuk, a hozzá szükséges anyagokat a résztvevőknek kell magukkal hozniuk vagy a helyszínen megvásárolható. A különböző ötletek, igények megvalósíthatóságában is segítünk, megmutatjuk hogyan valósítsd meg ötleted. 

A virágok meghorgolásához maradék 100 % pamut fonalat ajánlunk 125 m / 50 g vastagságban. Ilyen a Catania, Guru fonal, de haladók más fonallal is készíthetik. A helyszínen fonal és horgolótű vásárlására is lehetőség lesz.

A foglalkozáson a minta értelmezését tanulhatod meg illetve meghorgoljuk a virágokat. 

Kezdő horgoló vagy? Horgoltál már, de elfelejtetted hogyan is kell? Gyere el klubbunkba, szeretettel várunk! Megmutatjuk az alapokat, a különböző pálcákat és egy kis gyakorlás után indulhat is a horgolás!:)

Helyszín: Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház

Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 1. (Kati néni szombránál)

További információ: Botosné Kárász Brigitta

30/907-90-90, info@furfangoskezek.hu

A Klub 2024. április 6-án 9:00 - 12:00 óra között várja az érdeklődőket.

Előzetes jelentkezés szükséges ezen az oldalon! 

Raktáron :  6 db
3 000 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20240406
Kiegészítő termékek