Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Vidám, színes papagájok

Szereted a papagájokat, de nem tudsz otthon tartani? Tudunk egy megoldást!

Horgold meg velünk együtt ezeket a vidám, színes papagájokat vagy akár találd ki saját színvilágodat az alkotáshoz!

Hogyan készítsd el a foltokat és a csodás szárnyakat? Mindenben segít szakértőnk, aki részletesen elmagyarázza a horgolás menetét, segít a minta angol nyelvű értelmezésében. Mivel létezik angol - magyar nyelvű horgolószótár, így a magyarázatokkal otthon is be tudod fejezni alkotásodat, hiszen ez a 3 óra nem lesz elég a befejezéshez.

Ha további segítségre van szükség, bármikor csatlakozhatsz következő foglalkozásunkhoz, ahova előzetes jelentkezés szükséges!

A papagáj minták elérése eredetiben:  Papagájok

Az elkészítéshez Catania vagy Guru 100 % mercerizált pamut fonalat ajánlunk valamint 2,5 - 3 mm-es horgolótűt. Szemének 7 - 8  mm-es biztonsági szemet, merkelő tűt valamint tömő anyagot.

A résztvevők maguk biztosítják a szükséges alapanyagokat, horgolótűt, de a helyszínen is vásárolható.

Helyszín: Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház

Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 1. (Kati néni szombránál)

További információ: Botosné Kárász Brigitta

30/907-90-90, info@furfangoskezek.hu

A Klub 2024. április 13-án 9:00 - 12:00 óra között várja az érdeklődőket.

Előzetes jelentkezés szükséges ezen az oldalon! 

Raktáron :  10 db
3 900 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20240413
Kiegészítő termékek