Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Blog

Karácsonyi polip horgolás a mielőbbi gyógyulásért!

Furfangos Kezek
2023.11.30 09:00
Karácsonyi polip horgolás a mielőbbi gyógyulásért!

Horgoljunk együtt polipokat a koraszülött és beteg gyerekek mielőbbi gyógyulásáért!

2023. december 9.  9:00 - 13.00

Helyszín: Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház

Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 1.

Továbbra is támogatni szeretnénk közös erővel a fehérvári kórház koraszülött és gyermek osztályát, hogy minél több polipot és más ajándékokat tudjanak adni a beteg gyerekeknek mielőbbi gyógyulásuk érdekében.

Az Szf.vári polipvilág önkéntesei már több, mint 6 éve kötnek és horgolnak a beteg gyerekeknek, amely során 5-6000 polip és más figura talált kis gazdájára és gyógyulása után otthon igaz barát lett.

Szf.vári polipvilág Facebook csoportjában rendszeresen felkerülnek az adományok illetve a polipok kis gazdáinak fényképei (szülői engedéllyel). Nézd meg milyen aranyosak!  Szf.vári polipvilág

Hogyan tudod támogatni a gyerekeket?

 • A kórházban a polip horgolásához 100 % mercerizált pamut fonallal dolgoznak, de más fonalakból takarókat, sapikat és más játékokat horgolnak, kötnek. Nagyobb gyerekeknek karkötőket, filcből varrt figurákat és más amigurumi figurákat is készítettek már, amelyek nagy örömet adtak gazdáiknak. Gyerekektől bármilyen kézzel készített ajándéknak örülünk, hiszen adni öröm.:)
 • Fonalat vagy kész figurákat ajándékozhatsz. Fonalat bárhol vásárolhatsz, de a helyszínen illetve webáruházunkban ingyenes szállítással is vásárolhatsz megfelelő fonalat. Ilyen fonal a Guru és Catania fonal, amely lehet egyszínű vagy színátmenetes.

               adományok fonalakból      kézzel készült adományok

   

  A rendezvény alatt várjuk a kicsiket (kísérettel) és a nagyokat is HÓPEHELY VARÁZS foglalkozásunkra!

  rendezvény idején illetve 2023. december 16-án 9:00 - 12:00 között a Furfangos Kezek Klubjában is leadható minden támogatás, amit szintén köszönünk előre is!

  Mindenkit szeretettel várunk!

  További információ:

  Botosné Kárász Brigitta -  Furfangos Kezek

  30/907-90-90, info@furfangoskezek.hu