Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Karácsonyi dekoráció - Praktika Horgolás újság 2022. 11. 17.

Mai napon az új Praktika Horgolás újságból választunk a csodaszép karácsonyi dekorációk közül. A minták között található koszorú, fenyőfa, adventi naptár, fenyőtoboz és füzér is. Ezekkel az egész lakást ünnepi díszbe öltöztethetjük, de időben el kell kezdeni készíteni.:)

Saját újságodat hozzd magaddal és kezdhetjük is!


A részvétel feltétele:

  • Személyes részvétel: előzetes bejelentkezés e-mailben, telefonon
  • Online: 2022. november 16-án 18 óráig megrendelni és kifizetni a webáruházban ezt az alkalmat. Ezután tudlak felvenni a Facebook csoportba, hogy az élő találkozón is részt tudj venni. Ha nincs otthon hozzá alapanyagod, akkor a webáruházban ezt is meg lehet rendelni, de kérlek vedd figyelembe hozzá a postázási időt is. Az élő segítség csak a foglalkozás napján vehető igénybe. A minta leírását minden esetben megküldjük.

A Klub 9:00 - 11:00 óra között várja az érdeklődőket.

Raktáron :  5 db
1 700 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20221117
Kiegészítő termékek