Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Blog

Gyereknapi közös horgolás

2023.05.24 07:51
Gyereknapi közös horgolás

Fogjunk össze a beteg gyerekekért!

Támogassuk együtt a kórházban fekvő beteg gyerekeket és koraszülötteket horgolt polipokkal és más figurákkal!

2023. május 27.  9:00 - 12.00

Helyszín: Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház

Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 1.

Továbbra is támogatni szeretnénk közös erővel a fehérvári kórház gyermek osztályát, hogy minél több polipot és más ajándékokat tudjanak adni a beteg gyerekeknek mielőbbi gyógyulásuk érdekében.

Szf.vári polipvilág Facebook csoportjában rendszeresen felkerülnek az adományok illetve a polipok kis gazdáinak fényképei (szülői engedéllyel). Nézd meg milyen aranyosak!  Szf.vári polipvilág

Hogyan tudod támogatni a gyerekeket?

  • Kórházban a polip horgolásához 100 % mercerizált pamut fonallal dolgoznak, de más fonalakból takarókat, sapikat és más játékokat horgolnak, kötnek. Nagyobb gyerekeknek karkötőket, filcből varrt figurákat és más amigurumi figurákat is készítettek már, amelyek nagy örömet adtak gazdáiknak. Gyerekektől bármilyen kézzel készített ajándéknak örülünk, hiszen adni öröm.:)
  • Fonalat vagy kész figurákat ajándékozhatsz. Fonalat bárhol vásárolhatsz, de a helyszínen illetve webáruházunkban ingyenes szállítással is vásárolhatsz megfelelő fonalat. Ilyen fonal a Catania fonal, amely lehet egyszínű vagy színátmenetes.
  • Szívesen fogadnak a kórházban a piciknek jó állapotú rövid vagy hosszú ujjú bodykat, rugdalózókat, mivel ezek a foltok miatt fogyóeszközök.

Az adományok leadhatók a rendezvényen illetve a kórház gyermek osztályán Kovácsné Bernadettnek címezve.

Sok szeretettel várjuk a kezdő horgólókat is!

A rendezvény ingyenes!

      Információ:

Botosné Kárász Brigitta -  Furfangos Kezek

30/907-90-90, info@furfangoskezek.hu