Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Bogyós párna - Horgoló Klub 2022. 01. 27.

Bogyós párna - Horgoló Klub 2022. 01. 27.
Bogyós párna - Horgoló Klub 2022. 01. 27.

Szeretnéd feldobni a lakásodat? Hiányzik egy kis szín a szobából? Itt egy dekoratív párna bogyókkal, amely pasztel színekből, de akár több színből csíkosan is elkészíthető. Mitől függ a színe? Csak TŐLED!:) 

Melyik szín, amelyik feldob, vidámságot szerez, ha ránézel? Már meg is van!

Gyere és horgoljuk meg együtt ezt a párnát!

Elkészítéshez szükséges:

  • bulky vastagságú fonal (lehet akril, de akár vékonyabb is)
  • 5 - 5,5 mm-es horgolótű vagy fonaltól függő méret
  • kész párna, amelyre huzatnak készül
  • merkelő tű
  • olló

Angol nyelvű ingyenes minta, amelynek részletes magyar nyelvű leírását megkapják résztvevőink. A képek az eredeti oldalról származnak.

Az elkészítéshez szükséges fonalat, horgolótűt mindenki maga biztosítja vagy a helyszínen megvásárolhatja.

Kezdő horgolókat is szeretettel várunk! Megmutatjuk az alapokat és egy kis gyakorlás után el tudják készteni ezt a párnát is!

 

A részvétel feltétele:

  • Személyes részvétel: előzetes bejelentkezés e-mailben, telefonon
  • Online: 2022. január 26-án 18 óráig megrendelni és kifizetni a webáruházban ezt az alkalmat. Ezután tudlak felvenni a Facebook csoportba, hogy az élő találkozón is részt tudj venni. Ha nincs otthon hozzá alapanyagod, akkor a webáruházban ezt is meg lehet rendelni, de kérlek vedd figyelembe hozzá a postázási időt is. Az élő segítség csak a foglalkozás napján vehető igénybe. A minta leírását minden esetben megküldjük.

A Klub 9:00 - 11:00 óra között várja az érdeklődőket.

Raktáron :  1 db
1 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20220127
Kiegészítő termékek