Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Csibe tervező, horgoló nap - 2022. 03. 17.

Milyen aranyosak a képen a csibék, ugye? 

Horgold meg Te is saját tervezésű csibédet, amelyet akár ajándékba is adhatsz vagy dekorálhatod vele lakásodat, táskádat.

Hogy milyen lesz? Azt Te döntöd el!

Hogyan fog elkészülni a csibe? Megbeszéljük a lehetőségeket, ötletelünk és megtervezzük a horgolási mintáját, majd mindenki meghorgolja a saját tervét!

Úgy gondolod, hogy nem tudsz kitalálni egy mintát és inkább egy kész terv alapján dolgoznál? Semmi gond, hozzd magaddal a mintát és segítünk az elkészítésében!

Elkészítéshez ajánlott:

  • vajszín, citrom sárga és fehér színben Guru vagy Catania fonal,
  • 2,5 mm-es vagy a fonal vastagságának megfelelő horgolótű
  • merkelő tű
  • olló
  • tömő anyag

Az elkészítéshez szükséges fonalat, horgolótűt, tömő anyagot mindenki maga biztosítja vagy a helyszínen megvásárolhatja.

 

A részvételi lehetőségek:

  • Személyes részvétel: előzetes bejelentkezés e-mailben, telefonon. Helyszín: Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház, Székesfehérvár
  • Online részvétel: Ha nem tudsz személyesen eljönni választhatod az online részvételt is! Ehhez 2022. mácius 18-án 18 óráig meg kell rendelni és kifizetni a webáruházban ezt az alkalmat. 
    A díj beérkezése után tudlak felvenni a Facebook csoportba, hogy az élő találkozón részt tudj venni. Ha nincs otthon hozzá alapanyagod, akkor a webáruházban ezt is meg lehet rendelni, de kérlek vedd figyelembe hozzá a postázási időt is. Az élő segítség csak a foglalkozás napján vehető igénybe. A minta magyar nyelvű leírását minden esetben megküldjük.

A Klub 9:00 - 12:00 óra között várja az érdeklődőket.

Raktáron :  1 db
2 000 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20220319
Kiegészítő termékek