Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Cuki macis kulcstartó - 2022. 06. 16.

Milyen cuki ez a maci, ugye?

Senki sem hagyja el könnyen kulcsait, ha ezt a kulcstartót használja!

Az angol nyelvű minta itt elérhető ingyenesen: Macis kulcstartó

Elkészítéshez ajánlott:

  • vajszín és egy kevés fehér, rózsaszín, zöld, fekete színben Guru vagy Catania fonal,
  • 2,5 mm-es vagy a fonal vastagságának megfelelő horgolótű
  • 2 db 0,6 mm-es biztonsági szem
  • merkelő tű
  • olló
  • tömő anyag

Az elkészítéshez szükséges fonalat, horgolótűt, tömő anyagot mindenki maga biztosítja vagy a helyszínen megvásárolhatja.

 

A részvételi lehetőségek:

  • Személyes részvétel: előzetes bejelentkezés e-mailben, telefonon. Helyszín: Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház, Székesfehérvár
  • Online részvétel: Ha nem tudsz személyesen eljönni választhatod az online részvételt is! Ehhez 2022. június 15-én 18 óráig meg kell rendelni és kifizetni a webáruházban ezt az alkalmat. 
    A díj beérkezése után tudlak felvenni a Facebook csoportba, hogy az élő találkozón részt tudj venni. Ha nincs otthon hozzá alapanyagod, akkor a webáruházban ezt is meg lehet rendelni, de kérlek vedd figyelembe hozzá a postázási időt is. Az élő segítség csak a foglalkozás napján vehető igénybe. A minta magyar nyelvű leírását minden esetben megküldjük.

A Klub 9:00 - 12:00 óra között várja az érdeklődőket.

Raktáron :  5 db
2 000 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20220616
Kiegészítő termékek