Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Horgolt hópehely ONLINE - Horgoló Klub 2020. 12. 03.

Horgolt hópehely ONLINE  - Horgoló Klub 2020. 12. 03.
Horgolt hópehely ONLINE  - Horgoló Klub 2020. 12. 03.

Online foglalkozásunk következő terve ezek a horgolt hópelyhek, amelyeket a Pinteresten találtam. Ha nem tudod elkészíteni a kép alapján, akkor itt megkapod a sorrol - sorra részletes leírást is az elkészítéshez.

Egy kis Guru fonal és 2,5 mm-es horgolótű szükséges hozzá. 

A korábban megismert módon kell ezt a dekorációt is kikeményíteni, hogy formája stabil maradjon.

A minta leírását minden résztvevő megkapja, majd az élő találkozón segítséget is kapnak az elkészítéshez. Ez egy zárt Facebook csoportban történik. Ha nincs Facebook regisztrációd, kérlek jelezd előtte, hogy meg tudjuk-e oldani másképpen.

A részvétel feltétele, hogy 2020. december 3-án 11 óráig rendeld meg és fizesd ki a webáruházban ezt az alkalmat. Ezután tudlak felvenni a Facebook csoportba, hogy az élő találkozón is részt tudj venni. Ha nincs otthon hozzá alapanyagod, akkor a webáruházban ezt is meg lehet rendelni, de kérlek vedd figyelembe hozzá a postázási időt is. Az élő segítség csak a foglalkozás napján vehető igénybe.

A Klub 14:00 - 16:30 óra között várja az érdeklődőket.

Raktáron :  6 db
1 300 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20201203