Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Horgolt szívek- Horgoló Klub 2021. 01. 21.

Horgolt szívek- Horgoló Klub 2021. 01. 21.
Horgolt szívek- Horgoló Klub 2021. 01. 21.
Horgolt szívek- Horgoló Klub 2021. 01. 21.
Horgolt szívek- Horgoló Klub 2021. 01. 21.

Horgolt szívekkel vidámmá és barátságossá varázsolhatjuk otthonunkat kisebb fűzérekkel, függő díszekkel. De ne csak a lakásunkat díszítsük, hanem táskánkat is vagy az autónk visszapillantó tükrére is tehetjük. Rengeteg variáció, ötlet születhet, tarts velünk és mutasd meg, hogy mit alkottál! 

A minták angol nyelvű ingyenes oldalakról származnak és a magyar nyelvű minta leírásokat minden résztvevő megkapja, majd az élő találkozón segítséget is kapnak az elkészítéshez. Ez egy zárt Facebook csoportban történik. Ha nincs Facebook regisztrációd, kérlek jelezd előtte, hogy meg tudjuk-e oldani másképpen.

A szívek horgolásához Guru 100 % pamutfonal ajánlott, de más pamut fonal is megfelelő, így változhat mérete. Egyszínű vagy színátmentes, az tetszés dolga, bármilyen variáció elkészíthető. A horgoláshoz 2,5 - 3  mm-es horgolótűt ajánlunk, attól függően, hogy ki milyen szorosan - lazán horgol. 

A részvétel feltétele, hogy 2021. január 21-én 11 óráig rendeld meg és fizesd ki a webáruházban ezt az alkalmat. Ezután tudlak felvenni a Facebook csoportba, hogy az élő találkozón is részt tudj venni. Ha nincs otthon hozzá alapanyagod, akkor a webáruházban ezt is meg lehet rendelni, de kérlek vedd figyelembe hozzá a postázási időt is. Az élő segítség csak a foglalkozás napján vehető igénybe.

A Klub 14:00 - 16:30 óra között várja az érdeklődőket.

Raktáron :  5 db
1 300 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20210121
Kiegészítő termékek