Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Hóvirág baba - horgoló klub 2022. 03. 05.

A tavasz első virágai közé tartozik a hóvirág, így különleges, magyar tervező által készített mintával érkezünk.

A baba mintáját a tervező, Fonalerdő - Zsuzsa Facebook csoportjában mindenki elérheti és letöltheti ingyenesen a csatlakozás után. (kattints a linkre)  Itt jelentkezhetsz

  

Elkészítéshez szükséges:

  • 1 - 1 gombolyag zöld, világoszöld, testszín, fehér színben Guru vagy Catania fonal,
  • 2,5 mm-es vagy a fonal vastagságának megfelelő horgolótű
  • merkelő tű
  • olló

Az elkészítéshez szükséges fonalat, horgolótűt mindenki maga biztosítja vagy a helyszínen megvásárolhatja.

A baba horgolása mellett lehetőség van kérdezni más mintákkal kapcsolatosan, segítséget kérni ill. folytatni egy korábban megkezdett projektet vidám társaságban.

 

A részvételi lehetőségek:

  • Személyes részvétel: előzetes bejelentkezés e-mailben, telefonon. Helyszín: Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház, Székesfehérvár
  • Online részvétel: Ha nem tudsz személyesen eljönni választhatod az online részvételt is! Ehhez 2022. mácius 4-én 18 óráig meg kell rendelni és kifizetni a webáruházban ezt az alkalmat. 
    A díj beérkezése után tudlak felvenni a Facebook csoportba, hogy az élő találkozón részt tudj venni. Ha nincs otthon hozzá alapanyagod, akkor a webáruházban ezt is meg lehet rendelni, de kérlek vedd figyelembe hozzá a postázási időt is. Az élő segítség csak a foglalkozás napján vehető igénybe. A minta magyar nyelvű leírását minden esetben megküldjük.

A Klub 9:00 - 12:00 óra között várja az érdeklődőket.

Raktáron :  3 db
2 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 150 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20220305
Kiegészítő termékek