Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Kockásfülű nyúl - Horgoló Klub 2021. 03. 18.

Régi mesehősünk, a Kockásfülű nyúl elevenedik meg kezeink között, amely 90 országban is hódított. Horgoljuk meg együtt régi barátunkat és a mesék alapján a gyerekek el is játszhatják a történeteket.

Itt található az egyik mese: Kockásfülű nyúl: Süt a nap

A nyuszi horgolásához 100 % pamut fonalat ajánlunk, mint amilyen a Guru fonal.  Színekben a zöld, fehér, rózsaszín szükséges, horgolótű és vatelin a töméshez, hogy mosható legyen.

A részvétel feltétele, hogy 2021. március 18-án 10 óráig rendeld meg és fizesd ki a webáruházban ezt az alkalmat. Ezután tudlak felvenni a Facebook csoportba, hogy az élő találkozón is részt tudj venni. Ha nincs otthon hozzá alapanyagod, akkor a webáruházban ezt is meg lehet rendelni, de kérlek vedd figyelembe hozzá a postázási időt is. Az élő segítség csak a foglalkozás napján vehető igénybe.

A Klub 14:00 - 16:30 óra között várja az érdeklődőket.

Raktáron :  3 db
1 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20210318
Kiegészítő termékek