Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Konyhai eszközök - Horgoló Klub 2021. 04. 15.

Konyhai eszközök  - Horgoló Klub 2021. 04. 15.
Konyhai eszközök  - Horgoló Klub 2021. 04. 15.
Konyhai eszközök  - Horgoló Klub 2021. 04. 15.

Konyhai eszközként dekorációként is funkcionáló tányér és pohár alátétet készítünk ma. Színükben és formájukban különbözőek lehetnek, így lehet téglalap alakú vagy sokszög, akár négyzet vagy háromszög.

 

A képen látható sokszög alapú alátétekhez és a Diana újságban leírt téglalap alátéthez is a 100 % pamut tartamú fonalakat ajánljuk, mint amilyen a Guru fonal. Sokszöghöz bármelyik színt választhatjuk, akár színátmeneteset is, mindegyik másmilyen hatást fog kelteni. A téglalap formájúhoz az újságban adott színeket. 

Ingyenes minta a Drops oldaláról, amelynek rajzos és részletes magyar nyelvű leírását megkapják résztvevőink.

A Diana újságot minden résztvevőnek meg kell vásárolnia saját részre, ha ebből szeretné elkészíteni az alátétet, a minta leírását nem adjuk oda, csak segítünk az elkészítésében tanácsokkal.

A részvétel feltétele, hogy 2021. április 15-én 10 óráig rendeld meg és fizesd ki a webáruházban ezt az alkalmat. Ezután tudlak felvenni a Facebook csoportba, hogy az élő találkozón is részt tudj venni. Ha nincs otthon hozzá alapanyagod, akkor a webáruházban ezt is meg lehet rendelni, de kérlek vedd figyelembe hozzá a postázási időt is. Az élő segítség csak a foglalkozás napján vehető igénybe.

A Klub 14:00 - 16:30 óra között várja az érdeklődőket.

Raktáron :  5 db
1 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20210415
Kiegészítő termékek