Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Mandala - Horgoló Klub 2021. 04. 08.

Mandala  - Horgoló Klub 2021. 04. 08.
Mandala  - Horgoló Klub 2021. 04. 08.

Lakás dekorációjaként nagyon szépek a különböző mandalák. Változatos színekben, mintákkal készíthetőek. Készíthető fém karikákban, bojtokkal, bármivel, ami csak tetszik. Hangulatunknak, évszaknak megfelelően választhatunk színt és sokrétűségével feldobja lakásunkat, munkahelyünket vagy autónkat.

Nem szükségszerű, hogy csak dekorációként hasznosítsuk, mivel akár tányér vagy pohát alátétet is készíthetünk belőle vagy szőnyeget. Kérdés, hogy mit szeretnénk és minek nevezzük el az elkészült alkotást.

A képeket látható mandalához 100 % pamut fonalat ajánlunk, mint amilyen a Guru fonal.  Bármelyik színt választhatjuk, akár színátmeneteset is, mindegyik másmilyen hatást fog kelteni.

Ingyenes minta a Pinterestről, amelynek rajzos és részletes magyar nyelvű leírását megkapják résztvevőink.

A részvétel feltétele, hogy 2021. április 8-án 10 óráig rendeld meg és fizesd ki a webáruházban ezt az alkalmat. Ezután tudlak felvenni a Facebook csoportba, hogy az élő találkozón is részt tudj venni. Ha nincs otthon hozzá alapanyagod, akkor a webáruházban ezt is meg lehet rendelni, de kérlek vedd figyelembe hozzá a postázási időt is. Az élő segítség csak a foglalkozás napján vehető igénybe.

A Klub 14:00 - 16:30 óra között várja az érdeklődőket.

Raktáron :  5 db
1 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20210408
Kiegészítő termékek