Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Női táska - Horgoló Klub 2021. 02. 04.

A női táskák rejtelme örök talány mindenkinek. Van akinek 1-2 darabja van, van akinek 10-20 táskája is van. Kicsi vagy nagy, sok zsebes vagy zseb nélküli, válltáska, hátizsák vagy egy színházi kistáska?

Készítsünk most együtt egy fiatalos, nyárias darabot pamut fonalból, hogy tartása is legyen. Meg szeretnéd pakolni strandra vagy tanuláshoz, munkába? Nem gond, mert a pamut fonal tartani fogja!

A minta ingyenes oldalról származk és a magyar nyelvű minta leírásokat minden résztvevő megkapja, majd az élő találkozón segítséget is kapnak az elkészítéshez. Ez egy zárt Messenger csoportban történik. Ha nincs Messenger regisztrációd, akkor csak egy e-mail cím kell a regisztrációhoz és máris tudunk egymással beszélni.

A táska horgolásához Guru, YarnArt Creative vagy Ideal pamutfonal ajánlott. A fonal vastagságától függően szükséges megválasztani a horgolótű méretét.

A részvétel feltétele, hogy 2021. február 4-én 11 óráig rendeld meg és fizesd ki a webáruházban ezt az alkalmat. Ezután tudlak felvenni a Facebook csoportba, hogy az élő találkozón is részt tudj venni. Ha nincs otthon hozzá alapanyagod, akkor a webáruházban ezt is meg lehet rendelni, de kérlek vedd figyelembe hozzá a postázási időt is. Az élő segítség csak a foglalkozás napján vehető igénybe.

A Klub 14:00 - 16:30 óra között várja az érdeklődőket.

Raktáron :  3 db
1 300 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20210204
Kiegészítő termékek