Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Nyári ajtó kopogtató - Horgoló Klub 2021. 05. 13.

Nyári ajtó kopogtató - Horgoló Klub 2021. 05. 13.
Nyári ajtó kopogtató - Horgoló Klub 2021. 05. 13.
Nyári ajtó kopogtató - Horgoló Klub 2021. 05. 13.
Nyári ajtó kopogtató - Horgoló Klub 2021. 05. 13.

Kellemes tavaszi - nyári napsütésben jól esik a kertbe kiülve is horgolni vagy akár egy padon a lakótelepen. Az esős idő borongós hangultát pedig egy vidám horgolással is feldobhatjuk.

Egy nagyon kellemes színpalettájú, vidám nyári ajtó kopogtatót készítünk ma. Meglepetése a mintának, hogy a madárkát más színben is készíthetjük és ráültethetjük külön egy faágra vagy a virágokból karkötőt is készíthetünk. A sütötököt most még nem kell elkészíteni, de ősszel máris kész lesz a dekorációnk, ha pár darabot ráteszünk.

 

A képen látható figurákhhoz 100 % pamut tartamú fonalakat ajánljuk, mint amilyen a Guru vagy Catania fonal, de ezek a fonalak is tökéletesek amigurumihoz, ha kisebb méretre készítenénk: Etrofil,  

Ingyenes minta, amelynek részletes magyar nyelvű leírását megkapják résztvevőink.

 

A részvétel feltétele, hogy 2021. május 13-án 10 óráig rendeld meg és fizesd ki a webáruházban ezt az alkalmat. Ezután tudlak felvenni a Facebook csoportba, hogy az élő találkozón is részt tudj venni. Ha nincs otthon hozzá alapanyagod, akkor a webáruházban ezt is meg lehet rendelni, de kérlek vedd figyelembe hozzá a postázási időt is. Az élő segítség csak a foglalkozás napján vehető igénybe.

A Klub 14:00 - 16:30 óra között várja az érdeklődőket.

Raktáron :  7 db
1 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20210513
Kiegészítő termékek