Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Pihe-puha bari - Horgoló Klub 2021. 02. 11.

Örök bari lesz ez a bárány, bármely gyerkőcnek, aki ajándékba kapja. Finom pihe-puha fonalból készül, így bundája hasonlítani fog az igazi bárányokéhoz. Más elképzelésed van? Ez a bari elkészülhet egy tavaszi - húsvéti ajtókopogtató részeként is másfajta fonalból. Melyik variáció tetszik? Válassz kedved szerint fonalat hozzá!

A minta ingyenes oldalról származk és a magyar nyelvű minta leírásokat minden résztvevő megkapja, majd az élő találkozón segítséget is kapnak az elkészítéshez. Ez egy zárt Messenger csoportban történik. Ha nincs Messenger regisztrációd, akkor csak egy e-mail cím kell a regisztrációhoz és máris tudunk egymással beszélni.

A bárány horgolásához plüss, pamut vagy anti-piiling akril ajánlott. Ilyen a YarnArt, Himalaya Dolphin Baby vagy Fine, vagy Everyday fonalak. A fonal vastagságától függően szükséges megválasztani a horgolótű méretét.

A részvétel feltétele, hogy 2021. február 11-én 11 óráig rendeld meg és fizesd ki a webáruházban ezt az alkalmat. Ezután tudlak felvenni a Facebook csoportba, hogy az élő találkozón is részt tudj venni. Ha nincs otthon hozzá alapanyagod, akkor a webáruházban ezt is meg lehet rendelni, de kérlek vedd figyelembe hozzá a postázási időt is. Az élő segítség csak a foglalkozás napján vehető igénybe.

A Klub 14:00 - 16:30 óra között várja az érdeklődőket.

Raktáron :  3 db
1 300 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20210211
Kiegészítő termékek