Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Répanyuszi - Horgoló Klub 2021. 03. 25.

Különleges nyuszit horgolunk, amelynek teste és füle egy répa formáját veszi fel a horgoló fonalak színével összhangban. Ez az aranyos nyuszi sok meglepit hozhat húsvétkor:)

A nyuszi horgolásához 100 % pamut fonalat ajánlunk, mint amilyen a Guru fonal.  Színekben a zöld, fehér, narancssárga szükséges, horgolótű és vatelin a töméshez, hogy mosható legyen.

A képen látható nyuszi a tervező munkája. Ingyenes minta, amit magyar nyelven megkapnak résztvevőink.

A részvétel feltétele, hogy 2021. március 25-én 10 óráig rendeld meg és fizesd ki a webáruházban ezt az alkalmat. Ezután tudlak felvenni a Facebook csoportba, hogy az élő találkozón is részt tudj venni. Ha nincs otthon hozzá alapanyagod, akkor a webáruházban ezt is meg lehet rendelni, de kérlek vedd figyelembe hozzá a postázási időt is. Az élő segítség csak a foglalkozás napján vehető igénybe.

A Klub 14:00 - 16:30 óra között várja az érdeklődőket.

Raktáron :  3 db
1 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20210325
Kiegészítő termékek