Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Unisex sapka, nyakmelegítő ONLINE - Horgoló Klub 2021. 01. 07.

Unisex sapka, nyakmelegítő ONLINE  - Horgoló Klub 2021. 01. 07.
Unisex sapka, nyakmelegítő ONLINE  - Horgoló Klub 2021. 01. 07.

Ezt a finom, meleg sapka, nyakmelegítő együttest színétől függően nők, férfiak és gyerekek is egyaránt viselhetik. A minta leírása több méretet is tartalmaz, így meghorgolható saját részre vagy ajándékba is.

 

Ajánlott fonal vastagság, amelyet 7 mm-es és 8 mm-es horgolótűvel lehet horgolni. Ez lehet egy szálas vastag fonal vagy 2 szál összefogva. Lehet kisebb horgolótűvel is készíteni, de akkor újra kell paraméterezni a mintát.

Egyik ajánlott fonal 2 szállal: Himalaya Everyday

A foglalkozáson segítséget kapnak a résztvevők a minta készítéséről valamint a méret próba elkészítéséről, hogy megfelelő méretű legyen.

Ez egy zárt Facebook csoportban történik. Ha nincs Facebook regisztrációd, kérlek jelezd előtte, hogy meg tudjuk-e oldani másképpen.

A részvétel feltétele, hogy 2021. január 7-én 11 óráig rendeld meg és fizesd ki a webáruházban ezt az alkalmat. Ezután tudlak felvenni a Facebook csoportba, hogy az élő találkozón is részt tudj venni. Ha nincs otthon hozzá alapanyagod, akkor a webáruházban ezt is meg lehet rendelni, de kérlek vedd figyelembe hozzá a postázási időt is. Az élő segítség csak a foglalkozás napján vehető igénybe.

A Klub 14:00 - 16:30 óra között várja az érdeklődőket.

Raktáron :  4 db
1 300 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20210107
Kiegészítő termékek