Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/907-90-90

Tavaszi koszorú - Horgoló Klub 2021. 03. 11.

Tavaszi koszorú  - Horgoló Klub 2021. 03. 11.
Tavaszi koszorú  - Horgoló Klub 2021. 03. 11.
Tavaszi koszorú  - Horgoló Klub 2021. 03. 11.
Tavaszi koszorú  - Horgoló Klub 2021. 03. 11.

Színes, tavaszi vidám koszorú készítése a mostani projekt, amelyhez a Pinteresten kerestem pár ötletet. A képek tehát illusztrációk csak, amely alapján mindenki a saját egyedi koszorúját készítheti el. Lesz sokféle virágminta, a színeket egyedileg lehet megválasztani, amely lehet egyszínű vagy színátmenetes is.

 

A minták ingyenes oldalról származnak és a magyar nyelvű minta leírásokat minden résztvevő megkapja, majd az élő találkozón segítséget is kapnak az elkészítéshez. Ez egy zárt Messenger csoportban történik. Ha nincs Messenger regisztrációd, akkor csak egy e-mail cím kell a regisztrációhoz és máris tudunk egymással beszélni.

A koszorú horgolásához 100 % pamut fonalat ajánlunk, mint amilyen a Guru fonal.  A koszorú lehet hungarocell, de vesző vagy más alapanyagú is. A fonal vastagságától függően szükséges megválasztani a horgolótű méretét.

A részvétel feltétele, hogy 2021. március 11-én 11 óráig rendeld meg és fizesd ki a webáruházban ezt az alkalmat. Ezután tudlak felvenni a Facebook csoportba, hogy az élő találkozón is részt tudj venni. Ha nincs otthon hozzá alapanyagod, akkor a webáruházban ezt is meg lehet rendelni, de kérlek vedd figyelembe hozzá a postázási időt is. Az élő segítség csak a foglalkozás napján vehető igénybe.

A Klub 14:00 - 16:30 óra között várja az érdeklődőket.

Raktáron :  3 db
1 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek

 

Mit nevezünk projektnek? Egy-egy remekmű elkészítését, így egy telefontok, nyaklánc, karkötő, kulcstartó, kendő, pulóver, mellény is.

Furfangos Kezek Horgoló Klubjában szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel a horgolás és szeretné megismerni ezt a régi kézimunkázást. Évszakokhoz, ünnepekhez igazodva készítjük el egyedi és trendi projektjeinket a kezdő lépésektől, így a horgolás alapjait is megismerhetik a résztvevők.

Kezdőket, újra kezdőket is szeretettel várunk vagy akkor is, ha szeretnél egy jó társaságban közösen horgolni. Hozhatod saját otthoni fonaladat, horgolótűdet és megnézzük, mit lehet belőle készíteni, ha nincs rá ötleted.

 

 

Adatok
Cikkszám
Klubhorgolo20210311
Kiegészítő termékek